Sa novom mehanizacijom naredna građevinska sezona još intenzivnija | 17.12.2018.
 

Javno preduzeće za uređivanje građevinskog zemljišta u Novom Pazaru bogatije je za 5 novih vozila. Investicija vredna 250 hiljada evra predstavlja najveće ulaganje u mehanizaciju za poslednjih 15 godina.

Novi Pazar poslednjih godina poznat je kao grad sa najvećim brojem gradilišta. S obzirom na obovljeni vozni park ovog javnog preduzeća, realno je očekivati da naredna građevinska sezona bude još intenzivnija.

Direktor JP za uređivanje građevinskog zemljišta, Mujo Šaćirović kaže da su poslednje tri godine počela intenzivnija ulaganja u mehanizaciju. Za 5 novih vozila ( dva kamiona, dve građevinske mašine i jedno poluteretno vozilo za sitnije radove) izdvojeno je oko 250 hiljada evra.

”To jeste pokazatelj uspešnog poslovanja, kako nas tako i grada, jer naš najveći poslodavac je Grad”, rekao je Šaćirović, najavljujući još intenzivniju sezonu naredne godine.

”Već smo ove godine imali znatno više posla, iako smo raspolaghali neadekvatnom mehanizacijom, koja je bila nedovoljna za širenje grada u svim pravcima i za sve ono što je neophodno da bismo izašli u susret našim sugrađanima. Imali smo kamione nosivosti 7 do 8 kubika, a novi kamioni imaju nosivost od 12 do 13 kubika”.

Šaćirović najavljuje nastavak ulaganja u mehanizaciju i naredne godine, kako bi, naglašava, Javno preduzeće za uređivanje građevinskog zemljišta u ovom gradu bilo u mogućnosti da odgovori na sve veći broj zahteva u oblasti građevinarstva.

'

 

SVA PRAVA ZADRŽANA © DIREKCIJANP.RS |  WEB DESIGN #NPNET