Radovi na izgradnji stepeništa do sekundarnog rečnog korita  |  03.2019.
 

Na desnoj obali Raške u Ulici 37. Sandžačke divizije, radnici Javnog preduzeća za uređivanje građevinskog zemljišta počeli su danas radove na izgradnji stepeništa do sekundarnog rečnog korita. Time se, kako najavljuju nadležni, zahuktava intenzivna građevinska sezona, koja još uvek znvanično nije ni počela, a već od sutra kreće i sanacija udarnih rupa.

Stepenište do sekundarnog korita na desnoj obali Raške, ranije nije postojalo. Uskoro će i tu stranu reke građani moći da koriste, a kako najavljuje direktor Javnog preduzeća za uređivavanje građevinskog zemljišta, Mujo Šaćirović u jeku sezone radiće se detaljnija sanacija.

”U narednom periodu planirana je sanacija obe strane korita reke Raške, što podrazumeva pravljenje pešačkih i biciklističkih staza”, kaže Šaćirović. Ističe da je osim ovih radova danas počelo i nasipanje seoskih puteva, a od sutra najavljuje i krpljenje udarnih rupa u gradu.

”Svedoci smo da smo ove zime, prvi put u zimskom periodu imali krpljenje udarnih rupa. Bili smo aktivni tokom čitave godine, dali smo maksimum, ali tek nam predstoji glavna sezona, jer mnoge ulice su u planu da se infrastrukturno urede”, najavljuje Šaćirović.

'

 

 

SVA PRAVA ZADRŽANA © DIREKCIJANP.RS |  WEB DESIGN #NPNET