Novoizgrađeni most u Kozarevu spaja stari sa novim putem Pazar – Raška
12.2020.
 

Javno preduzeće za uredjenje građevinskog zemljišta izvodi se poslednju fazu radova na mostu preko Raške u Kozarevu, koji spaja stari sa novim putem Pazar – Raška. Za meštane tog dela Novog Pazara novoizgrađeni most rešenje je problema sa kojima su se više godina susretali. Najveće uštede doneće poljoprivrednicima koji više neće morati da kruže po nekoliko kilometara da bi stigli do svojih imanja. Posebno su mu se obradovali đaci pješaci.

Preko ovog mosta dnevno sada prođe više stotina putničkih automobila, poljoprivredne mašine i deca na putu do škole. U tome je njegova najveća vrednost. Na njegovom mestu ranije je bio drveni dotrajali most.

Gradonačelnik Novog Pazara Nihat Biševac koji je sa saradnciima obišao žitelje Kozareva kako bi se uvjerio da se radovi odvijaju dogovorenom dinamikom, rekao je da je vrijednost ove investicije još značajnija i veća nakon što je od mještana čuo koliko je most bio potreban radi svakodnevnih aktivnosti.

Biševac je rekao da je u ovoj godini izdvojeno preko 800 miliona dinara za infratsrukturne radove, da je to rekord, te da se posebno vodilo računa o ravnomernom ulaganju u gradska, prigradska i seoska područja.

'

 

SVA PRAVA ZADRŽANA © DIREKCIJANP.RS |  WEB DESIGN #NPNET